Information om våra behandlingar

 • Vi har en gedigen utbildning och över 20 års lång erfarenhet och kunskap!
 • Materialet som vi använder är godkända av Läkemedelsverket.
 • Godkända av miljö och hälsa.
 • Försäkringar
 • Innehar F-skatt

Vi besitter en hög kunskap så du kan känna dig lugn och säker i en trivsam miljö och njuta av våra behandlingar samt fina och hållbara naglar.

NAGLAR När du har bokat din tid för att göra naglar så går vi gemensamt igenom dina önskemål. Tillsammans bestämmer vi längd, form, färg och material som passar dina händer bäst. Ha gärna med dig bilder om det är något specifikt du önskar. Du kan hitta bilder på våra tidigare arbeten under fliken “Naglar”. När du kommer på en behandling hos oss är du i trygga händer och vi gör allt för att du skall få det resultat du vill ha.

Eftervård: Efter din behandling är det viktigt att du lär dig ta hand om naglarna, vilket vi hjälper dig med efter behandlingen. Du bör använda en nagelolja och handkräm samt en nagelborste istället för att peta och riva under naglarna då det förstör dem. Du kan behöva en nagelfil så du kan fila ner längden om de blir för långa och kommer i vägen för dig i ditt arbete eller din fritid.

Borttagning: Peta eller slit ALDRIG av materialet! Materialet sitter hårt och att riva av det förstör dina egna naturliga naglar. Du kan få både ont och den naturliga nageln kan vara skör och gå sönder en längre period. Det är ett vanligt missförstånd att akryl och gelé förstör den naturliga nageln, men det är endast om du river av materialet. Om du bestämmer dig för du inte längre vill ha ”konstnaglar” så boka en tid för borttagning. Då hjälper vi dig på bästa sätt att ta bort materialet och dina naturliga naglar får växa till sig och bli naturligt fina igen.

LASHLIFT med Keratin är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. I behandlingen färgar vi även fransarna och nyanserar den undre fransraden för att få en mascaraliknande effekt. Resultatet håller i ca 5–6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp.

Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt.

Det är viktigt att man väntar 5–6 veckor mellan varje behandling för att fransarna ska hinna växa ut och på så sätt kan man undvika riskerna för att orsaka slitage (beroende på hur snabb växtcykeln är på just dig).

Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling. Så att vi sparar tiden till applicering och inte tvättning av fransar.

BROW LIFT En skonsam behandling som ger dina ögonbryn volym, form och lyft. Vad är brow lift?  Brow lift, en behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, förfinar formen samt ger ett lyft. En ultimat behandling för dig som önskar välskötta och vackra ögonbryn utan att behöva använda make-up eller permanenta behandlingar.

Vid en brow lift-behandling formas och stylas brynets strån till önskad form. I regel avslutas behandlingen även med färgning av ögonbrynen om det önskas.  Resultat?  Brow lift gör det möjligt att skapa fylligt och upplyftande ögonbryn. Resultaten av brow lift är naturliga och effekten av behandlingen bibehålls i regel 4–6 veckor lite utifrån individens hårväxt samt brynens tillväxtfas.

Att tänka på? För att förlänga effekten av din brow lift-behandling bör du undvika vatten, fukt, olja, bastubad samt rengöringsprodukter upp till 24h efter genomförd behandling. Hur länge håller effekten?  Hur länge effekten av brow lift-behandling håller beror på brynens tillväxtcykel, kvalitén på brynen samt mängden strån. I regel bibehålls effekten i 4–6 veckor.  Därefter kan du upprepa behandlingen.  Hur går behandlingen till?  

Inför din behandling går du tillsammans igenom dina önskemål för att kunna skräddarsy din behandling på bästa sätt. Under behandlingen borstas och formas dina bryn varsamt. Med hjälp av vätskor som appliceras i olika steg bibehålls den uppnådda formen och volymen. Brow lift kan även kombineras med lashlift samt färgning av fransar och färgning/plock av brynen. Avslutningsvis appliceras vårdande, stärkande och stimulerande produkter som förlänger effekten av behandlingen. Dessa produkter finns även tillgängliga att köpa hem för daglig användning.

ICONIC SMILE Nu nytt namn QUALITY SMILE tandblekning är skonsam mot både emalj och tandkött. Vi använder oss av kallt LED-ljus. Lampans funktion ihop med ICONIC SMILE’s/QUALITY SMILE’s fantastiska gel aktiverar blekningsprocessen.

 • 2–9 nyanser vitare tänder
 • Behandlingstid 45min (3×15 min)
 • Iconic Smlie/Quality smile tandblekningsgel tillverkas i Europa
 • Frisätter mindre än 0.1% väteperoxid och pH-neutral
 • Skötselråd behöver endast följas noga i 3 dygn.
 • Skötselråd och kostförslag erhålles vid behandlingstillfället.

Är tandblekning farligt? Tandblekning med ICONIC SMILE/QUALITY SMILE är helt ofarligt. Vi har valt att arbeta med ett av dem bästa märkena på marknaden som följer Svensk och Europeisk lag. Produkterna följer även läkemedelsverket regler då tandblekningsgelen endast frisätter <0,1% väteperoxid. Gelen är dessutom PH neutral och är därför skonsam mot emaljen och ger inga ilningar vid eller efter blekning.

När skall man inte bleka sina tänder? Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekommenderas först en avslutad behandling hos tandläkare. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen. Vi avböjer att bleka tänderna på personer under 18 år.

Hur länge håller tandblekningen? Tandblekningens hållbarhet är individuell och påverkas av dryckesvanor, matvanor och munhygien. Vi har en fantastisk hållbarhet på 7–12 månader.

Vad bör man tänka på innan en tandblekning? Vissa tänder är svårare än andra att bleka. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå Ett önskat resultat. Extra behandlingar är inte kostnadsfria men behövs fler ggr blir det ett extrapris utefter ord.priset. Var noga med att du har rena och nyborstade tänder när du kommer på tandblekningstillfället.

Mineralstörningar även kallat mineralförändringar och synliga lagningar kan ge ett ojämnt resultat direkt efter blekning och blir som vitare och skarpare nyanser och fläckar men det lägger sig och jämnar ut sig inom ca 4 dagar.

Vad bör man tänka på efter en tandblekning? Du skall inte äta eller dricka första timmen efter behandlingen. Vanligt kranvatten går bra! Du bör undvika tobak, mat och dryck med färgämnen 72 timmar efter behandlingen då tänderna är mer mottagliga för färgämnen denna tid. Orsaken till detta är att tänderna jobbar för att återställa sin fuktbalans. Håller du inte detta kan blekeffekten försämras eller försvinna helt. Alla skötselråd ges vid behandlingstillfället.

MICROBLADING – 3D bryn är en metod för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir mer tydliga och skarpare än vid traditionell tatuering och utseendet blir mer likt naturliga ögonbryn. (Tekniken är även känd som mikrobladsteknik, Taffy, 6D)

Det krävs normalt sett flera Microblading/PMU-behandlingar för att uppnå önskat slutresultat. För bästa resultat kommer kunden att behöva återvända för minst 1 återbesök (första återbesöket ingår). Detta bokas in ca 4-6 veckor efter första besöket.

Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras. Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och perfekt resultat. Var förberedd på att färgintensiteten ibland kan upplevas väldigt mörk och skarp direkt efter behandlingen, detta kommer att avta med 30-50% under den två veckor långa läkningsprocessen. Även om bedövande kräm används under hela behandlingen kan lätt känslighet/obehag fortfarande upplevas.

Vid Microblading/PMU används en lokalbedövande kräm/gel. Lokalbedövningen placeras över behandlingsområdet under ca 20-30 min och avlägsnas sedan försiktigt före behandling. som ett resultat av behandlingen, i kombination med användning av bedövningsmedel, kan man förvänta sig att uppleva en viss rodnad/svullnad som lägger sig inom 1-5 dagar.

 RÅD INFÖR BEHANDLINGEN:

 • Brynformning så som vaxning eller noppning av brynen bör undvikas inom 48 timmar före behandlingstillfället.
 • Elektrolysbehandling bör ej genomföras inom 5 dagar före behandlingen.
 • Botox och AHA-behandlingar får inte användas inom 14 dagar före behandling.
 • Kemisk/laserpeeling samt Retinol A produkter bör inte användas inom 6 veckor före behandlingen.
 • Vänligen avstå från alkohol dygnet innan behandling.
 • Undvik överdriven konsumtion av kryddor som ingefära, senap, pepparrot, svartpeppar, cayennepeppar, kardemumma, vitlök och kanel.
 • Undvik omega-3 och värktabletter, framförallt TREO veckan innan behandling (Alvedon och Panodil går bra).
 • Du måste vara 18 år för att göra Microblading/PMU 3D bryn.
 • Vi behandlar framförallt friska personer. Om du har någon sjukdom, stäm av med salongen före tidbokning. Vi utför inte Microblading om du är gravid eller ammar samt påverkad av alkohol/droger.
 • Om du tidigare har gjort tatuering av ögonbrynen, måste du komma på konsultation innan vi bokar en behandling så att vi ser att det går att få ett bra resultat.
 • Var vänlig och kom till salongen i din vanliga dagmakeup (Ej Partylook) på behandlingsdagen.