Om oss

Vår mysiga salong ligger vid Ljungviks torg i Gråbo och är lätt att ta sig till med bil eller buss, fri parkering direkt utanför.
Vi är välutbildade, diplomerade och har stor kunskap inom våra områden. Vi gör allt för att du som kund ska känna dig trygg och få den bästa behandlingen av oss. Att hygienen är tipptopp är självklart så vi spritar och torkar av mellan varje kund.

På salongen erbjuder vi nagelbehandlingar, permanent make up/microblading /3D-Bryn Lashlift & Browlift inklusive keratinbehandling! Färgning & ”plock” av fransar & Bryn, skonsam tandblekning samt sockervaxning.

För att du som kund skall få ut det allra mesta av behandlingen, kommer vi att informera dig om hur du på bästa sätt tar hand om dina händer, naglar hemma.

Det är viktigt att du får en känsla av lugn och välbefinnande när du besöker oss, så kom gärna några minuter innan din behandling för att varva ner med en god kopp kaffe i vår härliga och mysiga miljö.

Varmt välkommen in och låt oss skämma bort dig!

Helena

Diplomerad Nagelterapeut (2001)
Fransstylist (2010)
Microblading (2018)
Diplomerad utövare av Tandblekning (2019)

Sugerwax (2023)
Det är jag som äger och driver Nova Nails & Beauty. Sedan 2001 har jag jobbat med naglar och min passion för att skapa tar aldrig slut. Varje dag möts jag av nya utmaningar och förutsättningar och jag tröttnar aldrig.
Jag älskar mitt yrke!

Ring eller sms: 0738-11 21 74

Till Nova Nails Behandlingsmeny